Velikost črk Kontrast

Pridruži se Poletavcem – poletnim bralcem, pridobi super navado in super nagrado: branje in majico.

Od 10. junija do 10. septembra 2024 v Goriški knjižnici ponovno poteka poletna bralnospodbujevalna akcija, s katero želimo mlade usmeriti h kakovostnemu preživljanju prostega časa med poletnimi počitnicami.

POLETAVCI (otroci, stari od 7 do 12 let)
Med počitnicami si v 30-ih dneh vzameš 30 minut na dan in bereš – karkoli. ;) Naslove prebranih del zapišeš v bralni seznam (tukaj), ki ti ga podpišejo odrasli, in ga do 10. septembra 2024 oddaš v knjižnici na Oddelku za mlade, pošlješ po pošti ali pa skeniranega pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

NAJPOLETAVCI (mladi od 13 do 16 let)
Med počitnicami prebereš vsaj tri knjige po lastnem izboru in opišeš knjižnega junaka, ki ti je bil najbolj všeč. Izpolnjen obrazec (tukaj) oddaš do 10. septembra 2024 v knjižnici na Oddelku za mlade, pošlješ po pošti ali pa skeniranega pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

POLETAVCI IN NAJPOLETAVCI, septembra boste vabljeni na zaključno prireditev, kjer prejmete majico in priznanje. Kdo pa bo imel srečo pri žrebanju in prejel nagrado? Morda boš to prav ti!

Poletavci imajo svojo spletno stran: Poletavci.

NajPoletavci imajo svojo spletno stran: NajPoletavci.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina