Velikost črk Kontrast

Knjižnica od 15. februarja dalje

 • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
 • Kraj dogodka: vse enote

Od ponedeljka, 15. februarja 2021, bo v osrednjo enoto knjižnice v Novi Gorici spet mogoč vstop, in sicer do izposojevalnega pulta. Ostali prostori bodo za uporabnike zaprti, prost dostop do gradiva ne bo mogoč.

Knjižnica je odprta od ponedeljka do petka od 10. do 19. ure.

V prostoru so lahko hkrati trije obiskovalci. Prosimo vas, da prihajate zdravi in brez znakov okužbe dihal. Obvezna sta razkuževanje rok in nošenje zaščitnih mask, vzdržujte tudi varnostno razdaljo 2 m. Upoštevajte vse splošne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

IZPOSOJA IN VRAČILO GRADIVA

Izposojamo samo vnaprej naročeno gradivo in vrečke presenečenja.
Vračilo gradiva poteka samo na knjigomatu.

NAROČANJE GRADIVA

Naročite lahko do 6 enot gradiva. To lahko storite:

 • preko Moje knjižnice in mCobisssa
 • na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali
 • na tel. 05 / 33 09 124 leposlovje,
             05 / 33 09 127 mladinski oddelek,
             05 / 33 09 125 oddelek za cicibane,
             05 / 33 09 114 strokovni oddelek.

Za naročilo po telefonu ali e-pošti potrebujemo številko izkaznice ter ime in priimek. Navedite točne podatke o gradivu, ki ga želite naročiti. Gradivo lahko prevzamete šele, ko od knjižnice prejmete potrdilo, da je pripravljeno na prevzem (obveščamo na način, ki je naveden v članski izkaznici).

URNIKI KRAJEVNIH KNJIŽNIC OD 22. FEBRUARJA 2021  (sprememba: 19. 2. 2021)

Od ponedeljka, 22. februarja 2021, bodo krajevne knjižnice odprte po rednem letnem urniku – preverite ga lahko pri vsaki krajevni knjižnici: Bilje, Branik, Deskel, Kanal, Miren, Prvačina, Renče, Solkan in Šempeter. V prostor lahko vstopate posamično do izposojevalnega pulta. Dostop do polic še ne bo mogoč. Prevzamete lahko samo predhodno naročeno gradivo, vračate pa ga v za to namenjene škatle (po treh dneh bo vrnjeno z vaše članske izkaznice).

Še do konca februarja omogočamo, da gradivo iz osrednje enote vrnete v krajevno knjižnico v svojem kraju (izjema je Krajevna knjižnica Solkan, kjer gradiva ne sprejemamo).

POTUJOČA KNJIŽNICA

Potujoča knjižnica kraje obiskuje po prilagojenem urniku. Razpored za februar je dostopen tukaj, več informacij pa tukaj. Prosimo vas, da razpored redno spremljate, saj lahko pride tudi do sprememb.

DRUGE DOSTOPNE STORITVE KNJIŽNICE

Gradivo lahko naročite tudi z dostavo po pošti.
Za ranljive skupine omogočamo storitev Knjiga na dom.
Preverite tudi storitve, ki jih ponujamo preko spleta: e-vire, e-knjige in zvočne e-knjige ter spletne portale, ki jih knjižnica soustvarja.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina