Velikost črk Kontrast

EbscoHost

  jezik / angleški
  o portalu / Lynda.com ponuja pester in obsežen nabor video usposabljanj z različnih strokovnih področji: o najnovejši programski opremi, aplikacijah, tehnologiji, podjetniških veščinah, oblikovanju …
 dostop / oddaljen dostop z omejitvijo do največ 5 uporabnikov hkrati. Vsebine si lahko naložite na svoje naprave in si jih ogledate tudi brez internetne povezave.

Lynda.com omogoča dostop do kvalitetnih vsebin, ki jih pripravljajo strokovnjaki z različnih strokovnih področji. Zbirka video vsebin se nenehno povečuje (20/teden) in po potrebi dopolnjuje. Videi so posneti izključno za potrebe portala, zato je njihova kakovost zagotovljena.

Ob registraciji lahko uporabnik sestavlja svoje sezname predvajanj gleda na svoja zanimanja in želje. Prav tako lahko na svoje naprave naloži vaje, s katerimi utrjuje pridobljeno znanje. Po zaključku določenih tečajev uporabnik lahko pridobi certifikat.

Lynda.com omogoča izobraževanje v okviru naslednjih sklopov:

POSLOVANJE: vodenje in upravljanje, osebni in profesionalni razvoj, komuniciranje, spletni marketing, Microsoft Office in druga programska oprema, projektni menedžment …

TEHNOLOGIJA: obdelovanje podatkov, informacijska tehnologija, razvoj programske opreme, spletno oblikovanje in razvoj …

USTVARJALNOST: 3D oblikovanje, CAD, oblikovanje, fotografija, video, programska oprema z oblikovanje …

Lynda.com podpira operacijske sisteme Windows, Mac, Linux in mobilne naprave.

OPOZORILO: po prijavi s številko članske izkaznice in geslom mora vsak uporabnik portala Lynda.com ustvariti svoj uporabniški račun.

UPORABNO:

 

Lynda.com – uvodna predstavitev