Velikost črk Kontrast

Urnik Potujoče knjižnice v letu 2022

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Bibliobus

Bibliobus bo kraje tudi v letu 2022 obiskoval po rednem razporedu. Zaenkrat objavljamo datume za prvo polletje, torej od januarja do junija 2022. Dostopen je tukaj in v zavihku Bibliobus, natisnjen izvod je na voljo na bibliobusu in v centralni enoti knjižnice. O morebitnih spremembah vas bomo sproti obvestili.
Urnik za prihajajoči teden sproti objavljamo tudi na Faceboook profilu knjižnice.

Gradivo lahko izberete na bibliobusu ali pa ga predhodno naročite preko sistema »Moj profil Cobiss«, pišete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pokličete na tel. št. 031 632 752 oz. 05 33 09 121.

Se vidimo v vaših krajih!

OBVESTILO
Vsi uporabniki in obiskovalci potujoče knjižnice morajo za vstop izpolnjevati pogoj PCT skladno z odlokom, obvezno je razkuževanje rok, nošenje zaščitnih mask in vzdrževanje medosebne razdalje.
Člani, ki PCT pogoja ne izpolnjujejo, lahko na vratih bibliobusa vrnejo gradivo in prevzamejo v naprej naročeno gradivo.
Prosimo vas, da v knjižnico prihajate zdravi in brez znakov okužbe dihal. Upoštevajte vse splošne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Hvala.