Velikost črk Kontrast

Odprtje pregledne razstave o Francetu Bevku

  • Začetek dogodka: četrtek, 03 september 2020
  • Konec dogodka: četrtek, 03 september 2020
  • Ura dogodka: 17:00
  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 3. septembra 2020, ob 17. uri vabimo na odprtje razstave V preseku, V tvoj spomin je moje ime: Pregledna razstava o življenju in delu Franceta Bevka ob 130. obletnici rojstva in 50. obletnici smrti.

Razstavo bo predstavila direktorica knjižnice Irena Škvarč. Na klavirju bo nastopil Blaž Pahor.

17. septembra 2020 obeležujemo 130. obletnico rojstva in 50. obletnico smrti pisatelja Franceta Bevka. Ob tej priložnosti v knjižnici pripravljamo razstavo, ki prinaša presek življenja in dela Franceta Bevka. Na razstavi je predstavljeno njegovo življenje, vloge, naloge in okoliščine, v katerih se je znašel, ter njegovo ustvarjanje, ki je kakorkoli povezano s pisano besedo.

Razstava je nastala v Goriški knjižnici Franceta Bevka Nova Gorica. Ogledate si jo lahko od 3. septembra do 31. decembra 2020 v razstavnih prostorih knjižnice.

Dogodek bo pri klavirju. Prijazno vabljeni.

Razstava uvrščena tudi v sklop Bevkovih dnevov 2020.

logo MONG   logo GO 2025

 

 

OBVESTILO

Pri organizacij ter izvedbi dogodkov in prireditev v Goriški knjižnici bomo za preprečevanje širjenja novega koronavirusa upoštevali navodila NIJZ in veljavno zakonodajo.
Trenutno se posameznih dogodkov v knjižnici lahko udeleži največ 50 obiskovalcev. Obiskovalci dogodka bodo ob udeležbi izpolnili posebni obrazec, v katerem nam bodo zaupali svoje podatke, ki jih bomo potrebovali in uporabili le, če bo tako od nas zahteval NIJZ. Po mesecu dni bomo zbrane podatke uničili. Hvala za razumevanje.
Potrudili se bomo, da se boste pri nas počutili varno in lepo. Prijazno vabljeni.

Odlok o spremembah in dopolnitvi Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji (str. 3771)

 

 

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina