Velikost črk Kontrast

Glasbeno-literarni večer s Sabino Vostner

  • Začetek dogodka: četrtek, 24 september 2020
  • Konec dogodka: četrtek, 24 september 2020
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 24. septembra 2020, ob 18. uri vabljeni na glasbeno-literarni večer in predstavitev pesniške zbirke Sabine Vostner Preraščanje pomladi.

 

Sabina Vostner je pesnica, kantavtorica in pisateljica. Piše v slovenščini, ruščini in angleščini. Do sedaj je izdala eno pesniško zbirko (Potovanja duše, 2012) in kar nekaj glasbenih albumov (To the Sun, 2011; Words from the Higher Worlds, 2014; Following the birds, 2015). Trenutno pripravlja nov album v treh jezikih.
Pesniška zbirka Preraščanje pomladi je cikel pesmi, ki potujejo med letnimi časi skozi opazovanje sebe in sveta s pretežno bivanjsko, včasih filozofsko in mistično tematiko. Nekatere med njimi so tudi uglasbljene - kot je tudi pesem z istoimenskim naslovom, ki je izšla konec lanskega leta.

Preraščanje pomladi kot doseganje naslednje stopnje. (Vir: Sabina Vostner)

Dogodek bo pri klavirju. Prijazno vabljeni!

Foto: arhiv S. V.


OBVESTILO

Pri organizacij ter izvedbi dogodkov in prireditev v Goriški knjižnici bomo za preprečevanje širjenja novega koronavirusa upoštevali navodila NIJZ in veljavno zakonodajo. Trenutno se posameznih dogodkov v knjižnici lahko udeleži največ 50 obiskovalcev. Obiskovalci dogodka bodo ob udeležbi izpolnili posebni obrazec, v katerem nam bodo zaupali svoje podatke, ki jih bomo potrebovali in uporabili le, če bo tako od nas zahteval NIJZ. Po mesecu dni bomo zbrane podatke uničili. Hvala za razumevanje.
Potrudili se bomo, da se boste pri nas počutili varno in lepo. Prijazno vabljeni.
Odlok o spremembah in dopolnitvi Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji 
(str. 3771)

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina