Velikost črk Kontrast

Predstavitev knjige Darinke Kozinc, na spletu

  • Začetek dogodka: četrtek, 21 januar 2021
  • Konec dogodka: četrtek, 21 januar 2021
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: na spletu

V četrtek, 21. januarja 2021, ob 18. uri vabljeni k spremljanju predstavitve knjige Darinke Kozinc: Dobiva se v Maxiju, Nežne zgodbe za romantične in tankočutne bralce.

Knjigo bosta predstavili avtorica mag. Darinka Kozinc in avtorica spremne besede Darica Majer Leban. Dogodek bo povezovala dr. Megi Rožič, z glasbenim nastopom ga bo popestril Domen Kozinc.

Povezava na Zoomu bo aktivna bo v četrtek, 21. januarja 2021, med 17.50 in 19.15, ogled dogodka bo na Facebook profilu Goriške knjižnice možen še teden dni po srečanju.

Prijazno vabljeni k ogledu.

Povezava na Zoom - TUKAJ.

 

»Pričujoča kratkoprozna knjiga obsega enaintrideset pretežno ljubezenskih zgodb. Ljubezen se v njih kaže v najrazličnejših niansah, po večini intoniranih s tradicionalnimi vrednotami. Avtorica izpričuje življenjsko moč ljubezenskega vseprežemajočega čustva. Njeni junaki so taki, kot jih poznamo iz vsakdanjosti, družinski člani, sodelavci, sošolci, prijatelji; taki, ki se v različnih okoliščinah odzivajo na podoben način in taki, ki se v podobnih okoliščinah obnašajo zelo različno, skratka: knjigo odlikuje široka paleta človeških nravi, opisanih na kratko, toda neposredno in učinkovito. To velja tudi za opise razmerij, razpoloženj, predmetov, krajev in dogajalnega časa.« (Darica Majer Leban, Spremna beseda, str. 174)

Literarni četrtki, sklop Domoznanski večeri v Goriški knjižnici.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina