Velikost črk Kontrast

Miha Šalehar in začetek Primorci beremo

  • Začetek dogodka: četrtek, 21 april 2022
  • Konec dogodka: četrtek, 21 april 2022
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V četrtek, 21. aprila 2022, ob 18. uri vabljeni na pogovor in predstavitev knjige radijskega voditelja in kolumnista Mihe Šaleharja: Pustolovec zmote: patetični priročnik za razumevanje priletnega alfa samca. Z njim se bo pogovarjala Tina Podgornik.

S tem večerom, ki ga organiziramo skupaj z Mestno knjižnico Izola, začenjamo s 16. sezono projekta Primorci beremo in obenem obeležujemo svetovni dan knjige 2022.

Dogodek bo pri klavirju. Prijazno vabljeni.

Založba Mladinska knjiga o avtorju in njegovi knjigi:
»Miha Šalehar, priljubljen radijec, voditelj, sporadično obsesiven športnik, biciklistični biznismen, bivši mož in sedanji partner, foter dveh otrok, lastnik hudega kolesa, motorja, romunskega avta, sedmih čelad, treh žarov, harpune in prikolice s pavšalom, večni pustolovec zmote in jezdec upanja, na pragu drugega polčasa v 40 samoanalizah išče ključni odgovor, kako osmisliti prihodnost. Korpus drugega polčasa, Notranji pir, Ločitev od ločitve, Fot'r, ti si šupak, Ali sem normalen?, Mi je ratalo?, Pejmo se mal' biznis … Mihi nas vse od uvodnega Predjamra do zaključnega Pojamra ne spusti stran. Veliko se hahljamo, precej prikimavamo in tu in tam v prepoznanju znanega pogoltnemo trd in grenek cmok.« (Vir: Mladinska knjiga na dan 29. 3. 2022)

Dogodek lahko spremljate tudi na YouTube kanalu in Facebook profilu Goriške knjižnice, kjer bo dostopen tudi kasneje. Ogled posnetka bo kasneje možen tudi na spletni strani in Facbook profilu Mestne knjižnice Izola.

O knjigi na portalu Dobreknjige.si tukaj.
Dostopnost izvodov v Goriški knjižnici: tukaj (knjiga in zvočna e-knjiga).

Foto: Cobiss+

logo Knj IzolaP beremo

 

 

 

 

Obvestilo
Pri organizaciji in izvedbi dogodka bomo upoštevali priporočila za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina