Velikost črk Kontrast

Predavanje Sanje Lončar Kako pridelati 30% več

  • Začetek dogodka: ponedeljek, 20 marec 2023
  • Konec dogodka: ponedeljek, 20 marec 2023
  • Ura dogodka: 18:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V ponedeljek, 20. marca 2023, ob 18. uri lepo vabljeni na predavanje Sanje Lončar Kako pridelati 30 % več.

Inflacija na področju ekoloških živil se giblje okrog 30 %. Bomo morali zaslužiti toliko več ali bomo »inflacijo« rešili z večjo lastno pridelavo in predelavo? Zagotovo lahko brez dodatnega dela pridelamo vsaj 30 % več že zgolj s tem, da upoštevamo izkušnje in zvijače vrtičkarjev z dolgo kilometrino. Kje vse se skrivajo priložnosti, da na enaki površini in z nič več dela pridelamo 30 % več? Zvijače iz svojih bogatih izkušenj bo z nami delila Sanja Lončar.

V predavanje iz sklopa Zelena knjižnica bo pri klavirju. Prijazno vabljeni.

O predavateljici
Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje oz. projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne reštve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je sedem prevedenih v nemški jezik. Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Vir besedila: Sanja Lončar in spletna stran Zazdravje.net na dan 1. 3. 2023 https://www.zazdravje.net/author/sanja/, https://znanje.zazdravje.net/
Vir fotografije (naslovnic): Cobiss.si, Cobiss.si

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina