Velikost črk Kontrast

Jezikovna delavnica za odrasle

  • Začetek dogodka: četrtek, 25 marec 2021
  • Konec dogodka: četrtek, 25 marec 2021
  • Ura dogodka: 17:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: na spletu

V četrtek, 25. marca 2021, ob 17. uri lepo vabljeni na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle Jezikovna čajanka. Delavnica bo potekala prek spleta (Zoom) in je namenjena vsem, ki bi želeli izboljšati svoje jezikovno znanje. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša.

Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije naprej uporabiti. Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem pogovornem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil. Pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili.

Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedil in pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh.

Projekt Jezikovna čajanka izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju z Goriško knjižnico Franceta Bevka s podporo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije. Prijave zbirajo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bodo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani Goriške knjižnice.    

Toplo povabljeni na pitje jezikovnega čaja z nami.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina