Velikost črk Kontrast

Predstavitev projekta DIGI SCENA

  • Začetek dogodka: ponedeljek, 03 april 2023
  • Konec dogodka: ponedeljek, 03 april 2023
  • Ura dogodka: 17:00-19:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V ponedeljek, 3. aprila 2023, ob 17. uri vabljeni na predstavitev projekta DIGI SCENA

Primarni ciljni skupini projekta DIGI-SCENA so ljudje z intelektualno oviro in pridobljeno možgansko poškodbo. Namen DIGI-SCENE je socialna vključenost ranljivih skupin v globalno digitalno družbo. Uporabnikom želijo omogočiti nove priložnosti in jim pomagati pri uporabi sodobne tehnologije. Razvijajo prilagojeno spletno klepetalnico in izvajajo spremljevalne predstavitvene in izobraževalne dejavnosti.
DIGI-SCENA bo uporabnikom omogočila moderiran klepet na internetu, poleg klepetalnice bo uporabnikom na voljo tudi spletno okolje Svetovalnica in Nujni klic. Omogočala bo druženje, klepet in svetovanje v varnem digitalnem okolju.
Glavni nosilec projekta je Zavod RISA, center za splošno, funkcionalno in kulturno opismenjevanje, projektni partner je Center KORAK, Kranj. Projekt »Digitalna aktivacija za socialno vključenost in enakopravnost« (DIGI-SCENA) je bil izbran na podlagi Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023. Projekt sofinancira Ministrstvo za Javno upravo iz sklada za NVO.

Predstavitev bo v knjižnici pri klavirju in bo trajala do 19. ure. Lepo vabljeni!

Povezava na spletno stran DIGI-SCENA.

Slika je simbolična, vir Pixabay.

logo digi scena

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina