Velikost črk Kontrast

Predstavitev slikanice O dečku, ki je imel zlato srce

  • Začetek dogodka: sreda, 24 januar 2024
  • Konec dogodka: sreda, 24 januar 2024
  • Ura dogodka: 17:00
  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V sredo, 24. januarja 2024, ob 17. uri lepo vabljeni na predstavitev slikanice O dečku, ki je imel zlato srce in srečanje z avtorico Arietto.

Predstavitev bo pri klavirju. Prijazno vabljeni!

O avtorici
Arietta je nadarjena pisateljica in mikrobiologinja. Njeno delo odraža njeno globoko zanimanje za človeško psiho, hkrati pa jo navdihujeta družba in okolje, v katerem živimo. Ariettin prvenec Goreča duša obravnava zapletenost človeških odnosov in družbenih vprašanj ter nam ponuja globok vpogled v človeško naravo. Njena druga knjiga je slikanica z naslovom O dečku, ki je imel zlato srce.
O knjigi
Spoznajte posebnega dečka z zlatim srcem in se z njim odpravite na potovanje, polno radosti in naukov o prijaznosti in sprejemanju drugačnosti. S knjigo O dečku, ki je imel zlato srce boste vaše otroke spodbudili k razmisleku o lastnih vrednotah ter jih opomnili, kako pomembno je prisluhniti in razumeti tiste, ki so drugačni in se spopadajo s svojimi notranjimi bitkami. Knjiga je posebej prilagojena tudi otrokom, ki se srečujejo s težavami disleksije ali motnjami pozornosti. (Vir besedila: Arietta ter spletna stran Cangura, pridobljeno dne 5. 1. 2024)

Knjiga v katalogu Goriške knjižnice: tukaj.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina