Velikost črk Kontrast

Razstava o Francetu Bevku

  • Začetek dogodka: četrtek, 12 november 2020
  • Konec dogodka: sreda, 02 december 2020
  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Septembra smo ob 130-letnici rojstva in 50-letnici smrti Franceta Bevka pripravili dve razstavi o pisatelju. Ker pa je knjižnica že nekaj časa zaprta, sta trenutno obe nedostopni.

Zadrego smo vsaj malo rešili tako, da smo mladinsko razstavo France Bevk: Multipraktik preselili na okna mladinskega oddelka, tako da je zdaj v celoti vidna od zunaj - predvidoma do 3. decembra. Beremo jo od mladinskega oddelka proti vhodu, plakati pa so oštevilčeni.

Ker je nanjo vezan tudi kviz in nagradno žrebanje, objavljamo vprašalnik. Izpolnite ga in nam ga pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kot zadevo pa napišite Nagradni kviz France Bevk: Multipraktik. Lahko ga natisnete, izpolnite in nam pošljete sliko, lahko pa tudi samo zapišete in oštevilčite odgovore. Časa je do junija 2021.

Pregledno razstavo za odrasle V preseku: V tvoj spomin je moje ime smo podaljšali do junija 2021, tako da za ogled dovolj časa, ko bo knjižnica spet odprta. Enako velja tudi za mladinsko razstavo France Bevk: Multipraktik.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina