Velikost črk Kontrast

Z otroki zbiramo spomine in ne stvari

  • Začetek dogodka: petek, 15 december 2023
  • Konec dogodka: petek, 15 december 2023
  • Ura dogodka: 10:00-12:00
  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V petek, 15. decembra 2023, od 10. do 12. ure vabljeni na pogovor Z otroki zbiramo spomine in ne stvari v okviru GOzmanjšarije.

Kaj si otrok zapomni iz otroštva? Lep voziček ali krasen družinski izlet?
Na srečanju bomo govorili o pasteh potrošnje in o tem, kaj zares potrebujemo v času nosečnosti, poroda in poporodnega obdobja. Spregovorili bomo o prednostih in slabostih novih in že uporabljenih pripomočkih v materinstvu ter pri negi matere in otroka (kje lahko najdemo kakovostne stvari, katere kemikalije vsebujejo nova oblačila, kupljena v trgovini ipd.), trajnosti (pripomočki za večkratno uporabo npr. pralne plenice, pralni vložki ipd.), o izposojevalnicah (kako delujejo v praksi, kaj si je smiselno izposoditi).

O izvajalki:
Urška P. Iršič, org. soc. mrež, doula, svetovalka za dojenje, svetovalka za nošenje otrok, poporodna doula, voditeljica ženskih in dekliških krogov, zeliščarka.
O sebi pravi, da je mamica štirih otrok in raziskovalka ženskih modrosti. Biti doula je njen klic. Porodi so njena strast. Kadar ne čaka na porod, njeno življenje polnijo otroci, družinsko življenje, narava, svetovanja mamicam o dojenju, nošenju otrok v nosilkah ter holističnem materinstvu. Vodi ženske in dekliške kroge, ki so hrana za njeno dušo in zdravilo za ta svet.
Najdete jo v Amali Centeu Celje.

Celoten program je dostopen na tej povezavi.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina