Velikost črk Kontrast

Ustvarjamo in se igramo

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Pripravljamo tri nove video vsebine, ki lahko popestrijo dneve od sobote do srede. Vabimo vas, da se nam pridružite. Če jih slučajno zamudite - posnetki ostanejo objavljeni na naši Facebook strani.

Video: izdelajmo si igro

igraSoboto bomo namenili igri. Pridružite se naši video delavnici in izdelajte igro: najprej bomo razmigali ustvarjalnost, potem pa še telo. Vas zanima? Dobimo se v soboto, 18. aprila 2020, bo 10. uri na našem Facebooku.

 

 

 Aligatorjev eko vrtiček, ustvarjalna delavnica za otroke

AligatorV torek, 21. aprila 2020, vas ob 17. uri vabimo na virtualni ogled nove ustvarjalne ideje, s katero si boste popestrili prosto popoldne.
Tokrat bomo ustvarjali iz materialov, ki jih ponavadi vržemo v smeti, z malo kreativnosti in domišljije pa lahko iz njih nastanejo simpatični izdelki. Iz tetrapaka, zamaškov, gumbkov in papirja bomo izdelali Aligatorjev eko vrtiček.
Zasadite ga s poljubnimi rastlinami, takoj, ko knjižnico spet odpremo, pa le pridite in pobrskajte med semeni, ki jih skriva naša Knjižnica semen.
Naj tudi vaš Aligatorjev eko vrtiček zacveti in zadiši.

 

Stenska dekoracija, ustvarjalna delavnica za odrasle

Stenska dekoracija mDrage ustvarjalke!
Izkoristite lepe sončne dni in se podajte v naravo. Ta vam namreč nudi vse, kar boste potrebovale za prihajajočo ustvarjalno delavnico. Iz storžev in lesenih vejic boste ob video napotkih lahko izdelale naravno stensko dekoracijo, ki bo vašemu bivalnemu prostoru dodala novo svežino. Pridružite se nam v sredo, 22. aprila 2020, ob 17. uri na naši Facebook strani, ustvarjajte z nami in vnesite naravo v svoj dom.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina