Velikost črk Kontrast

Vrečke presenečenja

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Marsikdo pogreša prosto izbiranje knjig med policami, listanje in preskakovanje po straneh, ko išče knjigo zase. Žal to trenutno ni mogoče, smo pa pripravili vrečke presenečenja. Malo drugačne so kot poletne: v njih so tri knjige po našem izboru, vendar enakega literarnega žanra ali področja.. Vsaka vrečka ima oznako, da boste vsebino lahko prepoznali.

Na voljo so otroške slikanice, mladinsko leposlovje (P in M; pustolovske, detektivske, zgodovinske zgodbe, fantastika in zgodbe o prijateljstvu in ljubezni), leposlovje za odrasle (kriminalke, ljubezenski, športni, zgodovinsko-biografski romani in mešani literarni paket), poljudno strokovno gradivo (vzgoja, psihologij, vrtnarjenje, prehrana, zgodovina). Gotovo bomo še kaj dopolnili.

Prevzamete in izposodite si jih lahko ob obisku knjižnice.

Seveda pa lahko naslove, ki jih želite, tudi naročite. Naročila sprejmemo na tel. 05 33 09 127 (nova številka!) ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..  Naročite lahko do 5 enot gradiva.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina