Velikost črk Kontrast

Go in NG – vračanje gradiva treh knjižnic

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: drugje

Ker se odloki slovenske in italijanske vlade glede epidemije podaljšujejo in je prehajanje državne meje oteženo, so se Narodna in študijska knjižnica, Državna posoška knjižnica (Biblioteca Statale Isontina) in Goriška knjižnica Franceta Bevka odločile, da svojim članom omogočijo vračanje gradiva.

Člani Goriške knjižnice s prebivališčem v Italiji lahko knjige vrnete v novih prostorih Feiglove knjižnice v Trgovskem domu (Corso Verdi 52 – pritličje, pozvonite) od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure.

Člani Narodne in študijske knjižnice in člani Državne posoške knjižnice s prebivališčem v Sloveniji lahko knjige vrnete na vhodu Goriške knjižnice (Trg E. Kardelja 4) od ponedeljka do petka od 10. do 19. ure.

Če nimate možnosti vračila ali gradiva ne želite vrniti na tak način, vam zamudnine zaenkrat ne bomo računali. Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 05 33 09 100.

Od ponedeljka, 18. januarja 2021, sta izmenjavo omogočali Narodna in študijska knjižnica in Goriška knjižnica, od petka, 22. januarja 2021, pa se v vzajemno vračanje vključuje tudi Državna posoška knjižnica Gorica.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina