Velikost črk Kontrast

V septembru spet Dnevi Goriške knjižnice!

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli

S projektom želimo izpostaviti, za kaj vse je knjižnica pomembna. Predvsem pa, da lahko širi znanje, ki je prosto dostopno, široko, bogato, raznoliko – lahko bi rekli neskončno. Prav za vsakega se nekaj najde!

Dnevi Goriške knjižnice – zdaj že drugič zapored – bodo potekali med 5. in 9. septembrom 2022. Goriška knjižnica postaja zelena knjižnica in v okviru tega želi opozarjati na ekološko problematiko in usmerjenost – zato je letošnja osrednja vsebina projekta ekologija. Želimo si, da ta usmeritev ne bi veljala le za Goriško knjižnico, temveč za vse prebivalce naše lokalne skupnosti in za institucije, organizacije in podjetja, ki v njej delujejo. Z znanjem rastemo, gradimo boljši svet ter ustvarjamo nove in dobre priložnosti. Zato ne pozabite obiskati Dnevov Goriške knjižnice ter skupaj z nami pokukati v znanje, osveščati o okoljski problematiki. »Reci NE – nevednosti!« je tudi slogan Dnevov Goriške knjižnice.

Letošnji program sooblikujemo z zanimivimi ustvarjalci in ponudniki storitev, ki so aktivni na področju okoljske problematike. Veliko bo ustvarjalnih ali kreativnih delavnic, predavanj, srečanj z ekološko tematiko, povezali pa smo se tudi z okoliškimi šolami. Natančen program dogodkov bomo predstavili kmalu in o dogajanju sproti in pravočasno obveščali. Spremljajte nas na spletni strani knjižnice in Facebook profilu.

Hvala, da skupaj z nami gradite boljšo prihodnost prebivalcev naših krajev. Prijazno vabljeni na Dneve Goriške knjižnice 2022!

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina