Velikost črk Kontrast

Jesenski novi naslovi e-knjig Biblos

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Jesenski čas s krajšimi dnevi in daljšimi nočmi kar kliče po branju, spoznavanju novih, realnih ali pa domišljijskih svetov. V ta namen vam ponujamo novo bero zanimivih naslovov e-knjig.

Mladi boste lahko sledili Golobu in izsledili Kam je izginila Brina? ali pa se z Deso Muck odpravili v Lipico, kjer boste odkrivali Nebo v očesu lipicanca. Nerazumevanja, težave in stiske vsakdanjega življenja boste lahko reševali s Townsendinim Skrivnim dnevnikom in Rastočimi težavami Jadrana Krta starega 13 in ¾.

Ivan Sivec vam bo približal življenje domačina Valentina Staniča v Blagoslovu gora. Lahko se prepustite z inkovskim pridihom prepojenega najljubšega lastnega romana Alme Karlin Malik. Morda pa vas pritegne večplastnost najnovejšega Ihanovega roman Karantena. Ali pa se podate na pot z Gradišnikom (čeprav naslov tega ne nakazuje) v Če zdaj doma na zofi kdaj.

Za zabavno branje bo poskrbel Groen z Zadnjim skrivnim dnevnikom Hendrika Groena, starega 90 let ali Jonasson v Maščevanje je sladko d. o. o..  Podajte se v antično Grčijo z Ahilovo pesmijo Millerjeve. Vedno moderna Orwellova klasika Živalska farma vam lahko še danes odkrije skrite (ali niti ne) mehanizme delovanja družbe. V prihodnost vas popeljejo McEwanovi Stroji kot jaz. Fantastične svetove pa lahko odkrivate v Zadnji želji z novo zvezdo fantazijske književnosti – Andrzejem Sapkowskim.

Seznam vseh jesenskih novosti in ponovno naročenih naslovov je na voljo na tej povezavi. Če želite preizkusiti bralnik, vprašajte zanj na glavnem izposojevalnem pultu. 

Doživeto potovanje z e-knjigami vam želimo.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina