Velikost črk Kontrast

DGK: Izbran posnetek »Če znaš – pokaž'!«

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

V okviru Dnevov Goriške knjižnice smo izbirali najbolj ustvarjalen glasbeni posnetek, jingle, "Če znaš – pokaž'!"
Avtorji izbranega jingla so Valentina Reberšak, Gaja Krapež, Domen Judnič in Borko Lopatec. Posnetek je nastal na delavnici, ki jo je vodil Nejc Podobnik iz Glasbene hiše Čonce. Zmagovalci za nagrado prejmejo bon za pico po izbiri, ki ga kot donacijo poklanja MagmaX oziroma Debra d.o.o.

Nagrajenemu jinglu lahko prisluhnete na YouTube kanalu Goriške knjižnice: tukaj.

Učence OŠ Šempas, ki so se uvrstili na drugo mesto, pa bomo še posebej pohvalili za izvirnost, kreativnost in trud ter jim za nagrado podarili slušalke z logotipom DGK.

Hvala vsem, ki ste s svojo kreativnostjo sodelovali v Dnevih Goriške knjižnice 2023, v akciji »Če znaš – pokaž!« Ustvarjate in bodite kreativni še naprej, ponosni smo na vas, saj s tem pripomorete k širjenju svojih obzorij.

O izboru
V četrtek, 8. junija 2023, se je sestala komisija za izbiro jingla Goriške knjižnice v sestavi: Irena Škvarč, v. d. direktorice Goriške knjižnice, Martina Kocina, bibliotekarka Goriške knjižnice, glasbenica in muzikologinja in Marko Bratuš, umetniški vodja Slovenskega narodnega gledališča Nova Gorica ter Smaal Tokk. Izmed prispelih jinglov je komisija na koncu izbirala med dvema. Odločili so, da zmaga jingle Glasbene hiše Čonce.

 

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina