Velikost črk Kontrast

Novi naslovi zvočnih e-knjig

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: vse enote

Pridobili smo 33 novih naslovov zvočnih e-knjig v Audibooku.

Med njimi lahko izpostavimo pretresljiv roman Resnica ima tvoje oči Sama Ruglja, biografski roman Ivana Sivca o Valentinu Staniču z naslovom Blagoslov gora. Na Jakobovo pot nas pospremi Janja Vidmar z Niti koraka več. Neža Maurer spregovori o ljubezni in svobodi V pesmih je moje življenje.
Martin Golob nas povabi na 365 dni z Božjo besedo, Luisa Hay razloži, zakaj je Življenje [je] tvoje, (Ne)prijetna izkušnja Boruta Zorana je obvezno branje za vse, ki se ukvarjajo z reševanjem pritožb in reklamacij.
Za mladino prihaja drugi del trilogije Fras Popovićeve Prava hokejska banda na razpotju. Blazno resno o seksu pripoveduje Desa Muck. V svet avtističnega doživljanja nas popelje Erik Wouters s Cunami[jem] v glavi.
Mlajši bodo veseli Collodijevega Ostržka in velike izbire slovenskih ljudskih pravljic ter pripovedk Janeza Bitenca, ki jih z branjem oživijo naši uveljavljeni gledališki igralci. Deklica pri zlatem studencu, O zajčku, ki je izgubil ključek, Pravljica o vili Maji, pastirčkih in zvončkih ter Štirje godci so le nekateri izmed novih naslovov.

Vse zvočne e-knjige je najlažje poiskati v Cobiss+ s ključno besedo Audibook, seznam novosti pa dobite tukaj. Več o Audibooku in izposoji je zapisano na tej povezavi.

Ilustracija: storyset - Freepik.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina