Velikost črk Kontrast

Bodite – ostanite obveščeni

  • Ciljna skupina: Otroci, Mladina, Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Na vhodu v knjižnico smo med drsnimi vrati postavili novo informacijsko točko, namenjeno predstavitvi dogodkov, ki jih organiziramo v knjižnici. Na plakatnem mestu so napovedani prihajajoči dogodki, na mizici pa natisnjeni dodatni izvodi vabil, predstavitev in mesečnega napovednika, ki jih lahko vzamete.

V želji, da bi bili dogodki čim bolj po vaši meri, uvajamo še eno novost. Ob informacijski točki čaka tudi zvezek, kamor lahko zapišete svoje predloge: koga bi želeli spoznati v knjižnici, katere teme so tiste, o katerih bi želeli prisluhniti predavateljem, kaj pogrešate pri dodatnih vsebinah. Vse bomo skrbno pregledali in pri načrtovanju v okviru naših možnosti skušali ugoditi čim več željam.

Spreminjamo tudi način obveščanja. Ukinjamo namreč tiskana vabila, ki smo jih pošiljali po pošti, še naprej pa bomo pošiljali e-novice. Če nanje niste naročeni, vas vabimo, da to storite. Prijavite se lahko na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko modula na spletni strani knjižnice (izpolnite okna; na  e-naslov boste prejeli obvestilo, ki ga morate potrditi, da boste na e-novice tudi res naročeni).

Veseli bomo vašega odziva in vaših predlogov. Dobre ideje in stvari vedno nastanejo v sodelovanju.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina