Velikost črk Kontrast

Knjižnica semen ima polne predalčke

  • Ciljna skupina: Odrasli
  • Kraj dogodka: Centralna knjižnica

Če že težko čakate, da se lotite dela na zemlji in z rastlinicami, je zdaj ravno pravi čas za načrtovanje zasaditev in vzgojo sadik.

Knjižnica semen je v začetku februarja odprla svoje predalčke. Pred kratkim smo s semeni opravili preizkuse kaljivosti in izločili semena, ki niso več primerna za sejanje. Kaj je na voljo, lahko preverite v spletnem katalogu semen na tej povezavi.  

Če nimate veliko izkušenj ali bi le obnovili znanje, vam bodo morda v pomoč članki, urejeni v tri rubrike: Zeleni začetki, Urejanje in nega vrta ter Spoznajte svoj vrt. Sicer pa vabljeni tudi v knjižnico, kjer imamo lepo izbirko knjig o vrtnarjenju.

Naj spomnimo – Knjižnica semen je v prvem nadstropju in je dostopna v času odprtosti knjižnice. Namenjena je osebni uporabi, del semen pa po uspešni pridelavi vrnete. Za izposojo morate biti član Goriške knjižnice.

Če imate kakšno vprašanje, boste morda odgovor našli na tej povezavi ali v zgibanki, sicer pa nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Želimo vam veliko veselja in uspeha pri vzgoji vrtnin.

Filtri dogodkov

Kraj dogodka

Tip dogodka

Ciljna skupina